Schilderwerk, glaswerk en meer in Middelstum en omgeving

Uw project is uniek en verdient de volle aandacht. Wij bieden u een gespecialiseerde schilder met een persoonlijke benadering en aanpak. Wij leveren kwaliteit en geven betrouwbaar advies, voor schilder-, behang- en glaswerk. Gun uzelf de rust en laat uw klus uitvoeren met de expertise van een vakman.

Wij zijn erkend lid van de kwaliteitsorganisatie Betere Schilder.

Schilderwerken en onderhoud

Vakkundig schilderwerk zorgt niet alleen voor een authentieke uitstraling van het gebouw, maar biedt vooral duurzame bescherming tegen weersinvloeden.

Voor buitenschilderwerk kunnen wij samen met u een onderhoudsplan op maat maken. Op deze manier verlengt u de levensduur van uw pand.

Het herkennen en voorkomen van houtrot vereist de nodige deskundigheid. Voor reparaties aan houtwerk maken wij gebruik van de beste materialen. Een aantal van onze medewerkers zijn gecertificeerd door Repair Care International.

Naast schilderwerk en houtrot in maken wij gebruik van luchtondersteund airless-spuittechnologie voor een zo efficiënt mogelijk resultaat.

Glaswerken

Wij leveren, plaatsen en repareren allerlei soorten hoogwaardig glaswerk, waaronder: HR++ isolatieglas, inbraakwerend glas, zonwerend glas, glas-in-lood, veiligheidsglas, decoratieglas, zelfreinigend glas en combinaties hiervan.

Glas leveren wij van het merk AGC. Ventilatieroosters leveren wij van Ducoton


Voor monumentale toepassingen werken wij samen met Van Ruysdael, specialist in monumentaal en isolerend monumentaal glas.


Neem contact op en bespreek de mogelijkheden voor uw project. Door eigen expertise en een groot netwerk kunnen wij veel voor u betekenen op gebied van glaswerk.

Behangwerken

Het aanbrengen van alle soorten wandbekleding ligt ook binnen ons vakgebied.


Naast het plakken van Renovlies en glasweefsel plakken wij ook alle andere wandbekleding.


Wij leveren wandbekleding van onder andere Eiffinger, Intervos en Farrow & Ball. Wij bieden u graag  advies om uw huis of kantoor meer sfeer en comfort te geven.

Advies in kleur en techniek

Wilt u deskundige hulp bij u thuis? Vraag om advies over de technische aanpak van het schilderwerk of het gebruik van de diverse producten.


Wij helpen u graag bij het uitkiezen van een kleur of kleurencombinatie. Ook voor monumentaal kleurenonderzoek werken wij samen restaurateur Veldman & Veltman.

Om kwaliteit te garanderen werken wij met hoogwaardig materiaal van Sigma en Sikkens.