Schilderwerk, glaswerk en meer in Middelstum

Uw project is uniek en verdient de volle aandacht. Wij bieden u een gespecialiseerde schilder met een persoonlijke benadering en aanpak. Wij leveren kwaliteit en geven betrouwbaar advies, voor schilder-, behang- en glaswerk. Gun uzelf de rust en laat uw klus uitvoeren met de expertise van een vakman.

Wij zijn erkend lid van de kwaliteitsorganisatie Betere Schilder.

Schilderwerken & houtrot

Vakkundig schilderwerk zorgt niet alleen voor een authentieke uitstraling van het gebouw, maar biedt vooral duurzame bescherming tegen weersinvloeden.

Voor buitenschilderwerken maken wij samen met u een onderhoudsplan. Op deze manier verlengt u de levensduur van de schilderbeurt.

Het herkennen en voorkomen van houtrot vereist de nodige deskundigheid. Voor reparaties aan houtwerk maken wij gebruik van de materialen van Repair Care International.

Ook zijn wij gespecialiseerd in airless-spuitwerk en floor-coating voor een goede en egale bedekking.

Glaswerken

Wij leveren, plaatsen en repareren allerlei soorten hoogwaardig glaswerk, waaronder: HR++ isolatieglas, inbraakwerend glas, zonwerend glas, glas-in-lood, veiligheidsglas, decoratieglas, zelfreinigend glas en combinaties hiervan.

Glas leveren wij van het merk AGC. Ventilatieroosters leveren wij van Ducoton.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden voor uw project. Door eigen expertise en een groot netwerk kunnen wij veel voor u betekenen op gebied van glaswerk.

Behangwerken

Het aanbrengen van alle soorten wandbekleding ligt ook binnen ons vakgebied.


Het materiaal dat u kiest voor het afwerken van de wanden bepaalt grotendeels de sfeer in uw woning of bedrijfspand. Wij leveren wandbekleding van onder andere Eiffinger, Intervos en Rath & Doodeheefver B.V. Wij bieden u graag waardevol advies om uw huis of kantoor meer sfeer en comfort te geven.

Advies in techniek en kleur

Wilt u deskundige hulp bij u thuis? Vraag om advies over de technische aanpak van het schilderwerk of het gebruik van de diverse producten.


Wij helpen u graag bij het uitkiezen van een kleur of kleurencombinatie.

Om kwaliteit te garanderen werken wij met hoogwaardig materiaal van Sigma en Sikkens.

Schildersbedrijf Jaap van Dijken
Hippolytuslaan 9 A 
9991 AT Middelstum


KvK-nummer: 2072292

Contact

T  0595 - 55 20 55

M 06 - 29 14 27 00

info@jaapvandijkenschilderwerken.nl

Schildersbedrijf Jaap van DijkenSchildersbedrijf Jaap van Dijken: voor al uw schilder-, glas- en behangwerk in de omgeving van Middelstum


Privacyverklaring