Schilderwerk op maat en behangwerk in Middelstum en omgeving

Binnenschilderwerk en behangwerk hebben grote invloed op de sfeer van uw huis. Wij adviseren u graag over het kleurgebruik dat het beste past bij uw muren, plafond, trap of kozijnen. Daarna voeren we het netjes voor u uit, zodat uw huis er strak en opgeruimd uit ziet. 

BS-erkend vakwerk in uw huiskamer of kantoor

De kleurkeuze van de muren, de kozijnen en het plafond bepalen voor een groot deel of uw interieur er fris, speels, warm of professioneel uit ziet. Onze vakkundige schilders gebruiken hoogwaardige materialen. Wilt u dus gaan voor een scherp kleurcontrast tussen de kozijnen, de muur en de trap, of laat u de kleuren liever rustig in elkaar overlopen? Wij zorgen dat u er  geen omkijken naar heeft.

Meer informatie

Behangwerken

Het verwijderen en aanbrengen van wandbekleding is soms een lastig karwei, maar met het juiste gereedschap hebben wij het zo voor elkaar. Zo kijkt u elke dag naar de kleurencombinaties en patronen die u het mooist vindt. Wij kunnen Wij werken met alle soorten behang, waaronder Renovlies en glasweefsel.  We kijken graag welke type behang het best op uw muur past.

Informeer verder