Schilderwerk op maat en behangwerk in Middelstum

Binnenschilderwerk en behangwerk hebben grote invloed op de sfeer van uw huis. Wij adviseren u graag over het kleurgebruik dat het beste past bij uw muren, plafond, trap of kozijnen. Daarna voeren we het netjes voor u uit, zodat uw huis er strak en opgeruimd uit ziet.

schilder aan het werk

BS-erkend vakwerk in uw huiskamer of kantoor


De kleurkeuze van de muren, de kozijnen en het plafond bepalen voor een groot deel of uw interieur er fris, speels, warm of professioneel uit ziet. Onze vakkundige schilders gebruiken hoogwaardige materialen om de kamer er net uit te laten zien. Wilt u dus gaan voor een scherp kleurcontrast tussen de kozijnen, de muur en de trap, of laat u de kleuren liever rustig in elkaar overlopen? Wij adviseren u in wat u zoekt en zorgen dat u er verder geen omkijken naar heeft.

Meer informatie
Behangwerk met patroon

Behangwerken


Houdt u van een interieur met een patroon of structuur? Ga dan voor behangwerk. Het materiaal dat u kiest voor het afwerken van de wanden bepaalt grotendeels de sfeer in uw woning of bedrijfspand. Het verwijderen en aanbrengen van wandbekleding is soms een lastig karwei, maar met onze ervaring en handige gereedschappen bevestigen wij het met gemak. Zo kijkt u elke dag naar de kleurencombinaties en patronen die u het mooist vindt.


Wij leveren wandbekleding van onder andere Intervos, Eijffinger en Rath & Doodeheefver B.V. Wij bieden u graag waardevol advies om uw huis of kantoor meer sfeer en comfort te geven.

Informeer verder

Schildersbedrijf Jaap van Dijken
Hippolytuslaan 9 A 
9991 AT Middelstum


KvK-nummer: 2072292

Contact

T  0595 - 55 20 55

M 06 - 29 14 27 00

info@jaapvandijkenschilderwerken.nl

Schildersbedrijf Jaap van DijkenSchildersbedrijf Jaap van Dijken: voor al uw schilder-, glas- en behangwerk in de omgeving van Middelstum


Privacyverklaring