Jaap van Dijken Schilderwerken - voor meer dan schilderwerk

Uw project is uniek en verdient de volle aandacht. Wij bieden u een gespecialiseerde schilder met een persoonlijke benadering en aanpak. Wij leveren kwaliteit en geven betrouwbaar advies. Gun uzelf de rust en laat uw klus uitvoeren met de expertise van een vakman. 

Wij zijn erkend lid van de kwaliteitsorganisatie Betere Schilder.

Schilderwerken & houtrot

Jaap van Dijken is gespecialiseerd in airless-spuitwerk en floor coating. Voorzie uw deur of vloer met gemak van een nieuwe glans.

Voor reparaties aan houtwerk maakt Jaap van Dijken Schilderwerken gebruik van de materialen van Repair Care International.

Voor buitenschilderwerken maakt Jaap van Dijken samen met u een onderhoudsplan. Dat is toch fantastisch. U behoudt kwaliteit op langere termijn. 

Glaswerken

Isolatieglas, zonwerend glas, glas-in-lood, veiligheidsglas, decoratieglas, zelfreinigend glas. Jaap van Dijken Schilderwerken levert, plaatst en repareert het allemaal.

Jaap van Dijken Schilderwerken levert glas van Pilkington en AGC.

Laat het toch over aan Jaap van Dijken Schilderwerken. U krijgt raamroosters van het merk Duco.

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Door eigen expertise en een groot netwerk weet u zeker dat u vakmanschap in huis haalt. 

Betere Schilder

Schilderwerken & houtrot

Vakkundig schilderwerk zorgt niet alleen voor een authentieke uitstraling van het gebouw, maar biedt vooral duurzame bescherming tegen weersinvloeden.

Voor buitenschilderwerken maken wij samen met u een onderhoudsplan. Op deze manier verlengt u de levensduur van de schilderbeurt.

Het herkennen en voorkomen van houtrot vereist de nodige deskundigheid. Voor reparaties aan houtwerk maakt wij gebruik van de materialen van Repair Care International.

Ook zijn wij gespecialiseerd in airless-spuitwerk en floor-coating voor een goede en egale bedekking.

Glaswerken

Wij leveren, plaatsen en reparen allerlei soorten hoogwaardig glaswerk, waaronder: HR++ isolatieglas, inbraakwerend glas, zonwerend glas, glas-in-lood, veiligheidsglas, decoratieglas, zelfreinigend glas, en combinaties hiervan. 

Glas leveren wij van het merk AGC. Ventilatieroosters leveren wij van Ducoton

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden voor uw project. Door eigen expertise en een groot netwerk kunnen wij veel voor u betekenen.

Behangwerken

Uiteraard levert Jaap van Dijken schilderwerken alle soorten wandbekleding. Onder andere van: Rath & Doodeheefver B.V.Eiffinger en Intervos. Geef uw huis of kantoor meer sfeer. Gun uw wand een mooie beschermlaag. 

Verftechnisch advies

Welke soort moet u dan hebben? Extra beschermend en elastisch? Vraag advies aan Jaap van Dijken Schilderwerken. U bent verzekerd van de juiste keuze.

Jaap van Dijken Schilderwerken maakt ook kleuradviezen met Sigma en Sikkens materialen. Geef uw omgeving kleur. 

Behangwerken

Het aanbrengen van alle soorten wandbekleding ligt ook binnen ons vakgebied.

Het materiaal dat u kiest voor het afwerken van de wanden bepaalt grotendeels de sfeer in uw woning of bedrijfspand. Wij leveren wandbekleding van onder andere Eiffinger, Intervos en Rath & Doodeheefver B.V.  Wij bieden u graag waardevol advies om uw huis of kantoor meer sfeer en comfort te geven.

Advies in techniek en kleur

Wilt u deskundige hulp bij u thuis? Vraag om advies over de technische aanpak van het schilderwerk of het gebruik van de diverse producten.

Wij helpen u graag bij het uitkiezen van een kleur of kleurencombinatie.

Om kwaliteit te garanderen werken wij met hoogwaardig materiaal van Sigma en Sikkens.