Schilderwerken Jaap van Dijken

Schilderwerk op maat, dat staat - ook binnenshuis!

Wandbekleding en binnenschilderwerk hebben grote invloed op de sfeer van uw huis. Wij adviseren u graag over het kleurgebruik dat het beste past bij uw muren, plafond, trap of kozijnen. Daarna voeren we het netjes voor u uit, zodat uw huis er strak en opgeruimd uit ziet.

Schilderwerken & houtrot

Jaap van Dijken is gespecialiseerd in airless-spuitwerk en floor coating. Voorzie uw deur of vloer met gemak van een nieuwe glans.

Voor reparaties aan houtwerk maakt Jaap van Dijken Schilderwerken gebruik van de materialen van Repair Care International.

Voor buitenschilderwerken maakt Jaap van Dijken samen met u een onderhoudsplan. Dat is toch fantastisch. U behoudt kwaliteit op langere termijn. 

Glaswerken

Isolatieglas, zonwerend glas, glas-in-lood, veiligheidsglas, decoratieglas, zelfreinigend glas. Jaap van Dijken Schilderwerken levert, plaatst en repareert het allemaal.

Jaap van Dijken Schilderwerken levert glas van Pilkington en AGC.

Laat het toch over aan Jaap van Dijken Schilderwerken. U krijgt raamroosters van het merk Duco.

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Door eigen expertise en een groot netwerk weet u zeker dat u vakmanschap in huis haalt. 

BS-erkend vakwerk in uw huiskamer of kantoor

De kleurkeuze van de muren, de kozijnen en het plafond bepalen voor een groot deel of uw interieur er verfrissend, speels, verwarmend of professioneel uit ziet. Onze vakkundige schilders gebruiken hoogwaardige materialen om de kamer er net uit te laten zien. Dus wilt u gaan voor een scherp kleurcontrast tussen de kozijnen, de muur en de trap, of laat u de kleuren liever rustig in elkaar overlopen? Wij adviseren u in wat u zoekt, en zorgen dat u er verder geen omkijken naar heeft.

Behangwerken

Houdt u van een interieur met een patroon of structuur? Het materiaal dat u kiest voor het afwerken van de wanden bepaalt grotendeels de sfeer in uw woning of bedrijfspand. Het verwijderen en aanbrengen van wandbekleding is soms een lastig karwei, maar met onze ervaring en handige gereedschappen bevestigen wij het met gemak. Zo kijkt u elke dag naar de kleurencombinaties en patronen die u het mooist vindt.

Wij leveren wandbekleding van onder andere Intervos, Eijffinger en Rath & Doodeheefver B.V. Wij bieden u graag waardevol advies om uw huis of kantoor meer sfeer en comfort te geven.

Behangwerken

Uiteraard levert Jaap van Dijken schilderwerken alle soorten wandbekleding. Onder andere van: Rath & Doodeheefver B.V.Eiffinger en Intervos. Geef uw huis of kantoor meer sfeer. Gun uw wand een mooie beschermlaag. 

Verftechnisch advies

Welke soort moet u dan hebben? Extra beschermend en elastisch? Vraag advies aan Jaap van Dijken Schilderwerken. U bent verzekerd van de juiste keuze.

Jaap van Dijken Schilderwerken maakt ook kleuradviezen met Sigma en Sikkens materialen. Geef uw omgeving kleur.